joi, 26 septembrie 2013

Prahova: Trafic inchis pentru Festivalul Sinaia Forever

Traficul rutier in centrul statiunii Sinaia va fi interzis incepand de miercuri, 25 septembrie, si pana luni, 30 septembrie, circulatia fiind deviata pe DN 1 - soseaua de centura a orasului, intrucat in aceasta perioada se desfasoara Festivalul "Sinaia Forever".
Conform unui comunicat al Primariei Sinaia dat, joi, publicitatii, accesul autoturismelor va fi interzis in centrul orasului, pe Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum cuprins intre Hotel International (sens giratoriu) si Casino Sinaia, incepand de miercuri, 25 septembrie, de la ora 14.00, pana luni, 30 septembrie, la ora 06.00.

De asemenea, circulatia rutiera va fi oprita pe strada Octavian Goga, de joi, 26 septembrie, de la ora 08.00, pana duminica, 29 septembrie, la ora 24.00.

La cea de-a 19-a editie a Festivalul "Sinaia Forever", care este dedicata proiectului de reabilitare a infrastructurii urbane a statiunii, sunt asteptati peste 50.000 de participanti.

Programul evenimentului include, printre altele, o parada oficiala acompaniata de fanfara, jocuri de artificii, jocuri interactive, o expozitie "vie", un show cu flacari al trupei Crispus, dar si concerte sustinute de Andra, Bere Gratis & Friends, Vama, Casa Presei, Antonia, Smiley si Holograf


Sursa: www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu